Dissabte, 01 abril 2023
16 C
La Llagosta

L’Institut Marina acull un nou intercanvi del programa Erasmus

Durant aquesta setmana, l’Institut Marina acull catorze alumnes i deu professors provinents de Finlàndia, Itàlia, Lituània i Xipre. La trobada forma part del programa Erasmus Plus SMILE. L’estada va començar dilluns i s’estendrà fins dissabte.

Durant aquests dies d’intercanvi, alumnes i professors tractaran temes com l’ansietat i la motivació escolar. A més, s’han programat sortides culturals a Barcelona. La directora de l’Institut Marina, Anabel Giménez, ha comentat que “els alumnes estan molt cohesionats, han trobat un grup d’amics com feia temps que no trobàvem en un Erasmus, que estiguessin tant a prop els uns dels altres i el professorat també es molt agradable i estem treballant molt”.

Avui dijous, el grup ha fet una visita a diferents equipaments municipals guiat per l’alcalde, Óscar Sierra. Entre d’altres llocs, estudiants i mestres han passat pel Centre Cultural, on han conegut els gegants de la Llagosta, pel Complex Esportiu Municipal El Turó i per la masia de Can Baqué. L’alcalde ha volgut reconèixer la tasca que fa l’Institut i considera molt positiu que el professorat s’hagi allotjat a la Llagosta. Sierra creu que l’Erasmus “és un projecte que enriqueix, tots aquells que viatgen coneixen una nova cultura”.

Aquesta és la segona estada del programa Erasmus Plus que acull aquest curs l’Institut Marina de la Llagosta. L’anterior va ser al mes de desembre passat. Una de les alumnes participants, Cristina Rodríguez, ha destacat les visites culturals i que “és una oportunitat de conèixer moltes tradicions i cultures; veus que no tothom actua com nosaltres i això està molt bé”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies