Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

El Viejas Glorias, a un pas de l’ascens a la Quarta Divisió de veterans

El Club Deportivo Viejas Glorias està a un pas de l’ascens a la Quarta Divisió de veterans. Els llagostencs van guanyar el partit de la jornada passada sense jugar per la incompareixença del seu rival, la Santa Susanna. D’aquesta manera, l’Associació de Veterans Maresme i Vallès va donar la victòria per 3 a 0 a l’equip llagostenc, que continua al tercer lloc, ara amb 65 punts.

Amb els tres punts de la jornada passada, el Viejas Glorias manté el pols amb un marge de quatre punts amb el quart, el Cirera, que també va guanyar. Els tres primers classificats pugen de categoria i l’equip de la nostra localitat només necessitaria sumar dos punts per fer l’ascens matemàtic, en cas que el Cirera guanyi en les dues darreres jornades. Això sí, per celebrar l’ascens, la diferència de gols del Viejas Glorias hauria de ser major que no pas la del Cirera, ja que els resultats entre els dos equips van ser d’empat a les dues voltes del campionat.

Quan falten dues jornades per acabar el campionat, el Viejas Glorias té una diferència de +81 gols, mentre que la del Cirera és de +60. A banda d’això, el Viejas Glorias encara té un tercer partit per disputar, ja que encara hi ha pendent la segona part del partit al camp del Soviets quan guanyava per 0 a 2.

Aquest cap de setmana, el Viejas Glorias juga al camp de la Penya Pineda, que és dotzena amb 29 punts. El Cirera ho fa al camp del Sant Miquel, que és desè amb 33 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies