L’Institut Marina fa avui una jornada de portes obertes sobre la seva oferta d’estudis no obligatoris

0
102

L’Institut Marina de la Llagosta organitza aquesta tarda una jornada de portes obertes prèvia al període de preinscripció als estudis de Batxillerat i Cicles Formatius, que serà del 12 al 24 de maig. Les persones interessades a visitar el centre educatiu s’hauran d’adreçar a l’edifici de l’institut, situat al carrer de l’Estació, a partir de les 18 h.

L’oferta formativa del centre no variarà respecte al curs que ara acaba. A l’institut de la nostra localitat es poden cursar estudis de Batxillerat científic i d’humanitats, Cicles Formatius de Grau Mitjà de gestió administrativa, d’Instal·lacions de comunicacions i Cicles Superiors d’administració i finances de manteniment electrònic i d’electromedicina clínica. Aquest últim és únic a tot Catalunya.

Publicitat