Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

L’Institut Marina fa avui una jornada de portes obertes sobre la seva oferta d’estudis no obligatoris

L’Institut Marina de la Llagosta organitza aquesta tarda una jornada de portes obertes prèvia al període de preinscripció als estudis de Batxillerat i Cicles Formatius, que serà del 12 al 24 de maig. Les persones interessades a visitar el centre educatiu s’hauran d’adreçar a l’edifici de l’institut, situat al carrer de l’Estació, a partir de les 18 h.

L’oferta formativa del centre no variarà respecte al curs que ara acaba. A l’institut de la nostra localitat es poden cursar estudis de Batxillerat científic i d’humanitats, Cicles Formatius de Grau Mitjà de gestió administrativa, d’Instal·lacions de comunicacions i Cicles Superiors d’administració i finances de manteniment electrònic i d’electromedicina clínica. Aquest últim és únic a tot Catalunya.

Publicitat

Publicitat

Més notícies