Dilluns, 26 febrer 2024
10.4 C
La Llagosta

El CE la Llagosta ja no pot pujar a la Tercera Catalana

El Club Esportiu la Llagosta ja no té cap opció per lluitar per l’ascens. L’empat de diumenge a casa contra el Cercle Sabadellès 1856 (1-1) i la victòria del segon, el Lliçà d’Amunt, contra la Sabadellenca B (6-0), han propiciat que la Llagosta ja no tingui opcions matemàtiques per disputar la promoció d’ascens.

La Llagosta ocupa el quart lloc del grup 8 de la Quarta Catalana amb 50 punts. Aquest cap de setmana, descansarà perquè en la penúltima jornada havia de visitar el Finsobe de Granollers, que s’ha retirat de la competició durant la segona volta del campionat. L’últim partit oficial de la temporada de la Llagosta serà el 14 de maig a casa contra el Sentmenat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies