Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

El Vallag perd l’oportunitat de pujar directament a la Segona Catalana

L’equip sènior de l’Handbol Club Vallag haurà de jugar el play-off per pujar a la Segona Catalana. Els de Pedro Iglesias van arribar a la darrera jornada de la fase regular, el cap de setmana passat, amb la possibilitat de pujar directament, però van perdre a la pista del Manyanet B per 31 a 27 i, finalment, s’han hagut de conformar amb la quarta posició al grup A de la Tercera Catalana.

Ara, ju­ga­ran el play-off d’ascens. Els de la nostra localitat s’enfrontaran primer al Santpedor en una eliminatòria a doble partit. El primer partit tindrà lloc dissabte a Santpedor i la tornada, el dia 13 a la Llagosta. Si el Vallag elimina el Santpedor, després haurà de jugar una altra eliminatòria per pujar de categoria contra el guanyador de l’enfrontament entre el Pau Casals i el Construccions Montero

Publicitat

Publicitat

Més notícies