Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

El sènior masculí del Joventut Handbol baixa a la Tercera Catalana

El sènior masculí del Joventut Handbol no ha pogut mantenir la categoria i la propera temporada jugarà a la Tercera Catalana. Els de Xavi Canalejas van perdre dissabte el darrer partit a casa contra el campió del grup, el Cardedeu, per 26 a 34 i es van quedar sense cap opció de permanència. Els llagostencs, que han protagonitzat una temporada molt irregular, han estat antepenúltims al grup A de la Segona Catalana amb 19 punts.

Publicitat

1 COMENTARI

  1. Només us volia fer arribar el molt mal comportament aquest diumenge a Vilamajor per part de la vostra afició. Crec, sincerament, que aquest tipus d’ espectacle anti-esportiu s’ hauria d’ evitar pel bé de l’ sport en general i en aquest cas de l’ handbol.

Comentaris tancats

Publicitat

Més notícies