Diumenge, 21 juliol 2024
25.5 C
La Llagosta

Nova victòria del sènior A del FS Unión Llagostense

El primer equip del FS Unión Llagostense va tornar a la competició el cap de setmana passat, després d’un llarg parèntesi de descans, amb una golejada (0-6) a la pista del Teià Futbol Cinc. Al descans, el resultat era de 0 a 2. Els llagostencs van ser molt superiors als seus rivals en tot moment. Marc Fábregas va fer tres gols; David Soria, dos, i David Martín, un.

A falta de dues jornades per acabar la fase regular i ja amb la participació a la Final Four assegurada des de fa setmanes, el conjunt llagostenc és el líder amb 49 punts. Els de José Manuel Poyato acabaran la competició en primera posició i només esperen saber qui serà el quart classificat, que serà el seu rival en les semifinals de la Final Four. Dissabte, rebran la visita de la Garriga, que és setè amb 30 punts. Serà el darrer partit de la temporada a casa per al conjunt de la Llagosta.

D’altra banda, el conjunt juvenil B del FS Unión Llagostense, que entrena Kevin Gómez, s’ha proclamat campió de lliga. És el primer títol de base que aconsegueix l’entitat a la Federació Catalana de Futbol Sala. El club llagostenc ha sumat sis campionats de lliga en diverses categories en tres anys, una prova de la gran feina que està fent.

Publicitat

Publicitat

Més notícies