Dijous, 22 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia fa un bon partit, però cau a la pista del Teldeportivo

El sènior A del Club Deportivo la Concòrdia afronta els darrers quatre partits de la competició de lliga sense tenir assegurada encara la permanència. El conjunt llagostenc ve de perdre el cap de setmana passat a la pista del Teldeportivo, un dels millors equips del grup, fent un bon partit i, diumenge, rebrà la visita de l’AECS l’Hospitalet.

A falta de quatre partits per acabar la lliga, les llagostenques són dotzenes amb 21 punts, mentre que les de l’Hospitalet són novenes amb 31. La jornada anterior, el conjunt llagostenc va perdre per un ajustat 4 a 2 a la pista del Teldeportivo, un dels millors equips del grup. Les canàrie­s van inaugurar el marcador, però les llagostenques van reaccionar amb gols de Villagrasa i Lali. Al descans, el resultat era d’1 a 2, però el Teldeportivo, que s’està jugant l’ascens, va reaccionar a la segona part i va marcar tres gols en el tram final del partit que li van donar el triomf.

En principi baixaran segur dos equips. Un serà el Faycan, que ja va ser expulsat de la competició fa unes jornades. L’altre serà probablement el CN Caldes, que és el penúltim classificat, amb 13 punts. L’antepenúltim és el San Isidro amb 21 punts, els mateixos que té la Concòrdia. Tot just per sobre del conjunt llagostenc, hi ha l’Esparreguera amb 25 punts i el Castelló, amb 26. Com que es podria produir algun descens compensat, les de la nostra localitat haurien d’intentar quedar, com a mínim, per sobre del San Isidro.

La Concòrdia ha de jugar encara quatre partits. El cap de setmana, rebrà la visita de l’AECS l’Hospitalet. Després anirà a la pista del Vallirana, jugarà a casa contra el Castelló i tancarà la lliga al terreny de joc de l’Elx. Les llagostenques necessiten acabar el més amunt possible a la classificació per evitar els descens directe, però també el compensat, si es produís. El Rubí té molt complicat mantenir-se a la Primera Divisió i això suposarà un descens més en el grup 2 de la Segona Divisió Nacional, sempre hi quan no pugi cap equip d’aquest grup a la Primera Divisió.

Publicitat

Publicitat

Més notícies