Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Teldeportivo – CD la Concòrdia
El CD la Concòrdia farà aquest cap de setmana un dels desplaçaments més llargs de la temporada, a la pista del Teldeportivo. El conjunt de Gran Canària lluita per l’ascens i ocupa el segon lloc al grup 2 de la Segona Divisió amb 58 punts. La Concòrdia és quart per la cua amb 21 punts i al tram final està lluitant per la permanència.

CD la Concòrdia B – PB Montmeló
El segon equip del CD la Concòrdia, que és cinquè al grup 1 de la Segona Catalana amb 37 punts, rebrà diumenge la PB Montmeló, que és sisena amb 36 punts. El duel tindrà lloc al CEM El Turó a les 10.30 h. Aquest partit suposarà el darrer de la lliga del filial.

FS Unión Llagostense A – Teià Futbol Cinc
El primer equip del FS Unión Llagostense reprèn la competició diumenge després de l’aturada de la Nacional Catalana. Els llagostencs, que ocupen el primer lloc amb 46 punts, visitaran la pista del Teià Futbol Cinc, que és penúltim amb 15 punts.

Granollers – FS Unión Llagostense B
El segon equip del FS Unión Llagostense, que és setè al grup B de la Primera Nacional amb 31 punts, visitarà dissabte el Granollers, que és cinquè amb 35 punts.

FUTBOL
CE la Llagosta – Cercle Sabadellès 1856
El primer equip del CE la Llagosta ocupa el quart lloc al grup 8 de la Quarta Catalana amb 49 punts. Quan falten tres jornades per acabar la temporada, la Llagosta està a 8 punts de la promoció d’ascens, on hi ha el Lliçà d’Amunt. Diumenge, a les 12.30 h, l’equip llagostenc rebrà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert el cinquè classificat, el Cercle Sabadellès 1856.

Viejas Glorias – Santa Susanna
El Viejas Glorias ocupa el tercer lloc de la Cinquena Divisió de veterans amb 62 punts. Demà dissabte, rebrà el Santa Susanna amb l’opció de celebrar l’ascens a la Quarta Divisió si guanya i el Cirera perd o empata. La diferència entre els dos conjunts és de 4 punts quan falten tres jornades per acabar el campionat. Tot i això, el Viejas Glorias encara té pendent un partit contra el Soviets, que es va suspendre a la mitja part quan guanyava per 0 a 2. El duel contra el Santa Susanna tindrà lloc al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

Joventut Handbol – Cardedeu
El sènior masculí del Joventut Handbol ocupa l’onzè lloc al grup A de la Segona Catalana amb 19 punts, en zona de descens directe, quan només falta una jornada per acabar el campionat. El conjunt llagostenc necessita sumar un punt més que el Martorell o el Gavà B per assolir la permanència. Així que té com a obligació guanyar o empatar dissabte a casa contra el Cardedeu, campió del grup i que dirigeix el llagostenc Luis Canalejas, i que punxin el Martorell a la seva pista contra el Banyoles B, segon classificat, o el Gavà B, que visita el Sants, cuer del grup. El duel dels llagostencs tindrà lloc demà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 20.45 h.

Manyanet B – Vallag
El sènior del Vallag pot celebrar demà dissabte l’ascens a la Segona Catalana. El Vallag, que ocupa el tercer lloc del grup A de la Tercera Catalana amb 36 punts, necessita guanyar a la pista del Manyanet B. En cas d’empat, l’equip llagostenc dependria del partit del Sant Cugat C, que rebrà la visita del segon, el Sant Esteve de Palautordera B. La directiva del Vallag vol mobilitzar la massa social de l’entitat i ha fet una crida per tal que vagi el màxim nombre de persones a la pista del Manyanet B, demà dissabte a les 20 h.

Joventut Handbol femení (descansa)

Publicitat

Publicitat

Més notícies