Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

El Ple aprovarà avui la modificació urbanística que permetrà fer el nou ambulatori

El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta aprovarà avui la modificació urbanística que permetrà la construcció del nou ambulatori de la nostra localitat al solar de darrere de l’edifici consistorial. Aquest tràmit és necessari abans de cedir els terrenys a la Generalitat per tal que s’ocupi de realitzar el projecte. La previsió municipal és que les obres de l’edifici que substituirà a l’actual CAP puguin començar entre els anys 2019 i 2020, tot i que això dependrà dels tràmits urbanístics que cal desenvolupar a partir d’ara i de la consignació pressupostària que haurà de fer la Generalitat de Catalunya al seu moment, perquè serà l’administració autonòmica qui s’encarregarà de pagar i construir el nou ambulatori.

El nou CAP tindrà una superfície de 1.700 metres quadrats repartits en una planta baixa i un primer pis. L’actual ambulatori té uns 950 metres quadrats.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha valorat d’important aquet dia “en el qual s’aprovarà la modificació urbanística que permetrà fer el nou ambulatori al centre del poble”. “Crec que tota la ciutadania estarà molt contenta”, ha assegurat

Al ple d’aquesta tarda prendrà possessió del càrrec de regidor Jorge Sabanza Rodríguez, de Ciutadans, que substitueix Sonia Sánchez, que abandonava l’acta de regidora al ple del mes de gener passat.

La sessió plenària tractarà avui tres mocions. La primera la presenta el grup municipal d’Iniciativa per Catalunya Verds–Esquerra Unida i Alternativa i planteja fomentar el canvi de model energètic i el subministrament elèctric provinent cent per cent d’energies renovables per a la Llagosta.

Ciutadans presenta un text per promoure la igualtat i l’intercanvi de llibres escolars als centres del nostre municipi. La tercera moció, presentada per Esquerra Republicana, demana el pagament de tributs a l’Agència Tributària de Catalunya.

Al ple d’aquesta tarda, se sotmetrà a aprovació el compte d’explotació de la Fundació Pere Tarrés, corresponent a la gestió de l’Escola Bressol Municipal Cucutras per al curs escolar 2015-2016. A la sessió també es tractarà sobre el manifest del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

En ser una sessió ordinària, el ple acabarà amb l’habitual torn de precs i preguntes. El ple es podrà seguir en directe per Ràdio la Llagosta, Emissora Municipal, al 100.4 de la FM i en línia per internet al web de la Ràdio.

Publicitat

Publicitat

Més notícies