Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Humberto Velasco no seguirà la propera temporada al CE la Llagosta

Humberto Velasco, entrenador del CE la Llagosta.

L’entrenador del primer equip del Club Esportiu la Llagosta, Humberto Velasco, no continuarà la propera temporada. El tècnic del club llagostenc va conèixer dijous la decisió de la junta directiva presidida per Susana Castro. “M’ho van comunicar dijous i deixaré les meves funcions com a entrenador i coordinador a principis de juny, després de celebrar el torneig de futbol base”, ha admès Velasco, que afirma que hi ha discrepàncies entre la directiva i ell sobre la direcció de l’entitat.

El tècnic posa punt final a cinc temporades vinculat a l’entitat llagostenc fent tasques d’entrenador i coordinador del futbol base. Des de la temporada passada, Velasco dirigia el primer equip del club a la Quarta Catalana. El tècnic deixarà totes les seves funcions després de celebrar a principis de juny el Torneig de futbol base Joan Gelabert.

La decisió de la directiva arriba quan encara el CE la Llagosta es juga les opcions d’ascens a la Tercera Catalana. L’equip llagostenc va guanyar dissabte contra el Sant Fost per 1 a 2 amb un doblet de Lucas García. Quan falten tres jornades per acabar la temporada, la Llagosta ocupa el quart lloc amb 49 punts, a 8 de la promoció d’ascens, on hi ha el Lliçà d’Amunt. Diumenge, a les 12.30 h, l’equip llagostenc rebrà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert el cinquè classificat, el Cercle Sabadellès 1856.

Publicitat

Publicitat

Més notícies