Dijous, 22 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Aquesta tarda, es presenta a la Biblioteca la darrera publicació de Feli García

La Biblioteca de la Llagosta ha convidat a la llagostenca Feli García per presentar la seva darrera publicació, Cuarenta reflexiones para despertar tu autoestima: Cómo recuperar tu poder personal (antes de que sea demasiado tarde). L’activitat es desenvoluparà aquesta tarda, a partir de les 16 h, a la sala d’exposicions de Can Pelegrí.

Feli García ja va estar el dia de Sant Jordi signant exemplars del seu llibre. Avui, compartirà amb les persones assistents a l’acte les seves experiències i parlarà sobre la seva publicació.

Hora del conte
Aquesta tarda, els infants també tenen una cita a la Biblioteca. A les 18.30 h, hi haurà una nova edició de la tradicional Hora del conte. Puri Ortega explicarà les seves històries per als més petits a la zona infantil de la Biblioteca.

Trobada amb Dolores Redondo
La Biblioteca de la Llagosta va participar ahir a la trobada amb l’escriptora Dolores Redondo, que es va fer a Granollers. Una trentena de persones de la nostra localitat van assistir a l’acte, organitzat per la Diputació de Barcelona, les Biblioteques de Granollers i l’Ajuntament de Granollers.

Dolores Redondo, autora de l’anomenada trilogia del Baztán, va parlar de les seves novel·les ambientades a aquesta zona de Navarra i del seu darrer llibre, Todo esto te daré, amb el qual va aconseguir el premi Planeta de l’any 2016.

Publicitat

Publicitat

Més notícies