Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

El SIJ celebra aquesta tarda el primer aniversari de la seva reobertura

El Servei d’Informació Juvenil (SIJ) de la Llagosta celebrarà aquesta tarda el primer aniversari des de la seva reobertura a Can Pelegrí. L’acte es desenvoluparà a partir de les 18 h. Durant la festa d’aniversari del Servei d’Informació Juvenil de la Llagosta, es farà un refrigeri, s’inaugurarà una exposició de cartells i es podrà veure un audiovisual.

El SIJ va reobrir les seves portes a mitjans de febrer de l’any passat. Al llarg d’aquests mesos, ha organitzat mostres d’ensenyament, de turisme, cursos de monitors, xerrades sobre orientació laboral, tallers de Carnaval, de Halloween i altres propostes adreçades als joves de la nostra localitat.

L’horari d’atenció al públic del SIJ és de dilluns a dijous per la tarda, de 17 a 20 h, i dimecres també al matí, de 10 a 13 h. El servei, situat a la planta baixa de Can Pelegrí, ha donat un impuls important a temes de feina. Amb l’objectiu de facilitar la incorporació dels joves al món laboral, s’ha posat en marxa un servei d’atenció personalitzada en col·laboració amb el Consell Comarcal, que funciona els dimarts al matí, cada quinze dies.

A la celebració d’aquesta tarda, es repassaran totes les activitats i serveis que ha prestat el SIJ durant el seu primer any de funcionament des de la seva reobertura a Can Pelegrí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies