Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

El sènior masculí del Joventut Handbol es complica la permanència i el femení passa als quarts de final de la Copa

El Joventut Handbol la Llagosta s’ha complicat les opcions de permanència després de perdre divendres a la pista del Ràpid Cornellà per 29 a 28. L’equip de Xavi Canalejas ja no depèn d’ell mateix per salvar-se en la propera i última jornada del campionat.

El Joventut Handbol va arribar al tram final del partit a Cornellà amb empat a 28 i amb la possibilitat de marcar el gol de la victòria. El llançament dels llagostencs es va estavellar al pal i, en un contraatac, els locals van poder provocar un penal, que va suposar el gol i la victòria del Cornellà.

Quan només falta una jornada per acabar el campionat, el Joventut Handbol ocupa l’onzè lloc al grup A de la Segona Catalana amb 19 punts, en zona de descens directe. El Martorell, desè amb 19 punts, i el Gavà B, novè, amb 20, ocupen les dues darreres places de permanència a les quals podria aspirar el Joventut Handbol.

El conjunt llagostenc necessita sumar un punt més que el Martorell o el Gavà B. Així que té com a obligació guanyar o empatar dissabte a casa contra el Cardedeu, campió del grup i que dirigeix el llagostenc Luis Canalejas, i que punxin el Martorell a la seva pista contra el Banyoles B, segon classificat, o el Gavà B, que visita el Sants, cuer del grup.

D’altra banda, el sènior femení del Joventut Handbol s’ha classificat per disputar els quarts de final de la Copa Federació. Les llagostenques van certificar el passi després de guanyar el cap de setmana contra el Guissona per 13 a 20. El proper cap de setmana, el conjunt de la nostra localitat té jornada de descans i ara espera rival als quarts de final.

Publicitat

Publicitat

Més notícies