Dijous, 09 febrer 2023
7.8 C
La Llagosta

El Vallag, a un pas de l’ascens a la Segona Catalana

El sènior de l’Handbol Club Vallag pot celebrar el proper cap de setmana l’ascens a la Segona Catalana. El conjunt llagostenc va guanyar dissabte contra el Terrassa B (35-29) i depèn d’ell mateix per pujar de categoria.

El tres primers aconseguiran l’ascens directe. La classificació està liderada pel Sant Martí Adrianenc C amb 40 punts. Tot seguit, hi ha un triple empat a 36 punts entre el segon, el Sant Esteve de Palautordera B; el tercer, el Vallag; i el quart, el Manyanet B. El cinquè, i també amb opcions d’ascens directe, el Sant Cugat C, suma 35 punts.

Per celebrar l’ascens, el Vallag necessita guanyar dissabte a la pista del Manyanet B. En cas d’empat, l’equip llagostenc dependria del partit del Sant Cugat C, que rebrà la visita del segon, el Sant Esteve de Palautordera B.

La directiva del Vallag vol mobilitzar la massa social de l’entitat i ha fet una crida per tal que vagi el màxim nombre de persones a la pista del Manyanet B. Per aquest motiu, el club intentarà portar el màxim d’equips de la base al pavelló barceloní per donar suport al seu sènior.

Publicitat

Publicitat

Més notícies