Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

La Llagosta va celebrar ahir Sant Jordi amb una plaça plena de llibres i roses

La plaça d’Antoni Baqué va ser ahir l’escenari principal de la celebració de Sant Jordi a la Llagosta. Parades d’entitats i comerços van servir als passejants per complir amb la tradició de la rosa i el llibre. El sol va acompanyar durant tota la jornada i, sobretot al matí, la plaça va tenir una molt bona afluència de gent.

A la plaça es van instal·lar Animalets, l’Associació de Comerciants, l’Associació Protectora d’Animals Pelescapat, Aspayfacos, BTT Bikers la Llagosta, el Casal Popular la República, l’Església del Redemptor, l’Handbol Club Vallag, Rems i la colla dels Volats. També van tenir presència alguns comerciants.

Els autors i autores locals es van aplegar per promoure les seves publicacions i signar-les a aquelles persones que volguessin. La seva activitat durant la festa de Sant Jordi i els dies previs ha estat molt intensa. Mayte Bonilla, Feli García, Ana Gil, Paquita Pedrós, Feli Ramos, José Ramón Vera i Samuel Ramos han participat en diverses trobades promogudes per la Biblioteca de la Llagosta.

D’altra banda, ja es pot trobar al canal d’Ivoox de Ràdio la Llagosta el programa especial de Sant Jordi realitzat per l’alumnat dels cursos de català. L’espai, que es va enregistrar als estudis de l’emissora municipal, es va poder escoltar ahir al 100.4 de la FM.

Publicitat

Publicitat

Més notícies