Dissabte, 27 abril 2024
15.1 C
La Llagosta

Pedro Sánchez fa campanya a la Festa de la Rosa del PSC llagostenc

El candidat a la Secretaria General del PSOE Pedro Sánchez ha fet campanya avui a la Llagosta en el marc de la Festa de la Rosa del PSC llagostenc. Sánchez ha defensat la necessitat de fer front a les polítiques de retallades aplicades pels governs de dretes.

El que va ser secretari general del PSOE fins el passat 1 d’octubre ha dit a la Llagosta que el seu partit tornarà a ser una força majoritària quan sigui novament una força política de referència per a la gent jove tant a Catalunya com a la resta d’Espanya. Pedro Sánchez ha demanat el vot per a les primàries que se celebraran el proper 21 de maig. El candidat ha manifestat “que durant els darrers mesos hi ha hagut un risc d’involució al nostre partit, de regressió de moltes de les conquestes que havíem aconseguit; es va posar en qüestió la participació dels socialistes catalans i catalanes en el procés congressual del PSOE”. Durant el seu parlament, Sánchez ha criticat durament al PP, dient “que aquells que s’estranyen que Mariano Rajoy sigui cridat a declarar pel finançament irregular del PP, s’haurien d’estranyar de perquè Mariano Rajoy continua sent president del govern”. Sánchez també ha defensat que Espanya és una nació de nacions que ha de respectar la singularitat nacional de Catalunya, aclarint que la sobirania recau en tota la ciutadania espanyola.

La Festa de la Rosa del PSC de la Llagosta s’ha celebrat al Parc Popular. Els socialistes de la nostra localitat han venut 650 tiquets per a la graellada que han preparat. L’arribada de Pedro Sánchez ha aplegat un bon nombre de gent, el que ha fet difícil el seu camí cap a l’escenari des d’on s’ha dirigit al públic. El candidat a la Secretaria General del PSOE ha estat acompanyat pel primer secretari dels socialistes llagostenc, Antonio Rísquez; pel secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa; pel primer secretari del PSC al Vallès Oriental, Jonatan Martínez; i per l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, que s’ha encarregat d’obrir l’acte, que també ha comptat amb la presència de Román Ruiz, que va ser diputat al Congrés i primer secretari comarcal del PSC. Rísquez ha manifestat que la presència de Pedro Sánchez és un important suport a la Festa de la Rosa dels socialistes llagostencs.

El primer secretari del PSC a la Llagosta ha recordat que no es pot dir a qui votarà cada socialista, però ha recordat que “a les darreres votacions, quan Pedro Sánchez es va presentar, va tenir un suport majoritari i, segurament, a l’agrupació local són moltes les persones que avalaran Sánchez com a secretari general”.

Publicitat

1 COMENTARI

  1. Creo sinceramente que que Pedro Sanchez va a regenerar el PSOE y lo pondrá en su sitio ideológicamente, ya que había perdido su identidad como partido defensor de los trabajadores.

Comentaris tancats

Publicitat

Més notícies