Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El sènior A del CD la Concòrdia deixa escapar dos punts molt importants

El primer equip del Club Deportivo la Concòrdia ha empatat aquesta tarda (2-2) a casa contra el Club Natació Caldes, un rival directe en la lluita per la permanència. Les llagostenques dominaven per 2 a 0, però han vist, com a falta de 23 segons per al final, Paula, exjugadora de la Concòrdia, feia el 2 a 2 definitiu.

Durant la primera part, les d’Iván Beas han disposat de diverses ocasions de gol. Al minut 5, Sonia Blanco ha enviat una pilota al travesser. Cris i Sònia Ancosta han tingut una oportunitat doble al minut 10 i, finalment, al minut 16, ha arribat l’1 a 0, un gol marcat per Sonia Blanco.

Durant els primers vint minuts, les visitants pràcticament no s’han apropat a la porteria defensada per Mònica, però, a la segona part, tot ha canviat. El començament ha estat força bo per als interessos locals, ja que, al minut 1, Cris ha marcat el 2 a 0.

Al minut 5, el CN Caldes ja ha xutat contra el travesser de la porteria defensada a la segona part per Clàudia. Dos minuts després, ha arribat el 2 a 1.

Els dos equips han tingut oportunitats per marcar, però les porteres han estat molt encertades. A falta de sis minuts per al final, les visitants han arriscat amb portera-jugadora. La Concòrdia ha patit en defensa, ha encaixat un segon gol i ha deixat escapar dos punts davant del penúltim classificat.

El proper cap de setmana, la Concòrdia es desplaçarà a la pista del Teldeportivo, un dels millors equips del grup.

Publicitat

Publicitat

Més notícies