Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

La Llagosta celebrarà demà diumenge la Diada de Sant Jordi

Demà diumenge, dia de Sant Jordi, la plaça d’Antoni Baqué tornarà a convertir-se en el centre neuràlgic de la celebració a la Llagosta. Entitats, floristeries i llibreries oferiran roses i llibres. Enguany, a més, s’hi sumaran els escriptores i escriptores llagostencs, que posaran a la venda i signaran les seves obres a la plaça.

Com que la Diada s’escau en diumenge, es preveu una gran afluència de visitants, ja que pot ser una oportunitat per a aquelles persones que habitualment treballen i no poden viure Sant Jordi a la Llagosta quan s’escau en jornada laborable.

A la plaça tenen previst instal·lar-se Animalets, l’Associació de Comerciants, l’Associació Protectora d’Animals Pelescapat, Aspayfacos, BTT Bikers la Llagosta, el Casal Popular la República, l’Església del Redemptor, l’Handbol Club Vallag, Rems i la colla dels Volats.

Programa especial Sant Jordi

Ràdio la Llagosta i l’Oficina Local de Català també se sumaran a la celebració de la Diada de Sant Jordi amb l’emissió d’un programa especial realitzat per l’alumnat dels cursos de català. L’espai, que durant aquests dies ha estat enregistrat als estudis de l’emissora municipal, es podrà escoltar al 100.4 de la FM el dia de Sant Jordi a les 13 h i es repetirà a les 19 h. Dilluns al matí, també estarà disponible al canal d’Ivoox de Ràdio la Llagosta i a les xarxes socials de l’emissora municipal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies