Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

Lliurats els premis als millors treballs de recerca de Batxillerat de l’Institut Marina

L’Ajuntament de la Llagosta i l’Institut Marina han lliurat avui els premis als millors treballs de recerca dels alumnes de segon de Batxillerat. El millor treball de la Llagosta ha estat Camí al futur, d’Anabel Escartín i Laura Andújar. El millor treball d’altres temàtiques ha estat Fenómeno influencer, de Paula Benítez. El tercer treball ha estat La genètica del gust amarg, de Nerea Cortés, i el quart, El feminismo de las escritoras decimonónicas (cómo reivindicaron derechos igualitarios desde la literatura), realitzat per Nadia Egea. Totes han rebut un abonament d’un mes per al CEM El Turó i les autores dels millors treballs de la Llagosta i d’altres temàtiques, una tauleta cadascun.

L’acte de lliurament dels premis s’ha celebrat a l’Institut Marina amb l’assistència de l’alcalde, Óscar Sierra, i de la directora del centre, Anabel Giménez.

Publicitat

Publicitat

Més notícies