Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – CN Caldes
El CD la Concòrdia tindrà demà dissabte un duel directe per la permanència al grup 2 de la Segona Divisió. L’equip d’Iván Beas rebrà el CN Caldes, que ocupa el penúltim lloc amb 9 punts. La Concòrdia és dotzena (quart per la cua) amb 20 punts. El duel tindrà lloc al CEM El Turó a les 17 h.

Palafolls – CD la Concòrdia B
El segon equip del CD la Concòrdia, que és cinquè al grup 1 de la Segona Catalana amb 34 punts, visitarà demà dissabte el Palafolls, que és novè amb 19 punts.

FS Unión Llagostense A (descansa)

FS Unión Llagostense B – Caldes de Malavella
El segon equip del FS Unión Llagostense, que és setè al grup B de la Primera Nacional amb 30 punts, rebrà diumenge el Caldes de Malavella, que és quart amb 36 punts. El partit tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo a les 17.30 h.

FUTBOL
Sant Fost – CE la Llagosta
El primer equip del CE la Llagosta vol lluitar fins al final per les mínimes opcions d’ascens que encara té. El conjunt llagsotenc és quart amb 46 punts, a 10 de la promoció d’ascens, quan només queden 12 punts en joc. Demà dissabte, la Llagosta visitarà el Sant Fost, que és onzè amb 35 punts.

Sant Miquel – Viejas Glorias
El Viejas Glorias ocupa el tercer lloc de la Cinquena Divisió de veterans amb 59 punts. Demà dissabte, visitarà el camp del Sant Miquel, que és novè amb 33 punts.

HANDBOL
Ràpid Cornellà – Joventut Handbol
El sènior masculí del Joventut Handbol necessita guanyar a la pista del Ràpid Cornellà per arribar a l’última jornada del campionat fora dels llocs de descens. Els llagostencs ocupen el desè lloc del grup A de la Segona Catalana amb 19 punts i un marge d’un amb el descens, mentre que els de Cornellà són vuitens amb 24 punts i ja no s’hi juguen res. El duel s’ha avançat a avui divendres.

Vallag – Terrassa B
El sènior del Vallag lluita per classificar-se entre els tres primers del grup A de la Tercera Catalana i assolir l’ascens directe. El Vallag és cinquè amb 35 punts i té a un punt els llocs d’ascens. Demà dissabte, rebrà el Terrassa B, que és novè amb 18 punts. El duel tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo a les 16 h.

Guissona – Joventut Handbol femení
El sènior femení del Joventut Handbol lidera el grup D de la Copa Federació amb 5 punts. Demà dissabte, visitarà el Guissona, que és l’últim classificat sense punts.

PATINATGE ARTÍSTIC
El Club Patí la Llagosta diputarà la primera ronda de la competició Interclubs, que organitza la Federació Catalana de Patinatge. La jornada tindrà lloc diumenge a Vilassar de Mar i l’entitat participarà amb set patinadors de nivell C i vuit de nivell B.

Publicitat

Publicitat

Més notícies