Diumenge, 21 juliol 2024
25.5 C
La Llagosta

La Biblioteca celebra la Revetlla de Sant Jordi

La Biblioteca de la Llagosta ha lliurat els premis del Concurs de punts de llibre de Sant Jordi. L’acte ha tingut lloc aquesta tarda durant la Revetlla de Sant Jordi, que és una iniciativa que impulsa per cinquè any el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

Els cinc guanyadors del Concurs de punts de llibre de Sant Jordi han rebut un diploma i un lot de llibres, entre aquests hi havia el llibre Mirades. La Llagosta: passat, present i futur, editat per l’Ajuntament. A la primera categoria, per a alumnes de primer i segon de Primària, la guanyadora ha estat Yaiza García, de 7 anys i de l’Escola Joan Maragall; a la segona, de tercer i quart de Primària, Marcos Castaño, de 9 anys i de l’Escola Joan Maragall; a la tercera, de cinquè i sisè de Primària, Pol López, d’11 anys i de l’Escola Sagrada Família; a la quarta, de primer i segon d’ESO, Paula Pozo, de 13 anys i de l’Institut Marina; i a la cinquena categoria, de tercer i quart d’ESO, Piero Paolo Espejo, de 16 anys i de l’Institut Marina. Enguany, s’han presentat un total de 730 punts de llibre.

L’Hora del conte, amb Puri Ortega.

En acabar el lliurament de premis, la Biblioteca ha ofert una sessió especial per Sant Jordi de l’Hora del conte, a càrrec de Puri Ortega, que ha omplert de gom a gom la sala infantil. A més, demà dissabte, a les 12 h, el taller infantil dirigit per Eva Hernández servirà per fer un punt de llibre d’una rosa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies