Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Aquesta tarda, Revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca

La Biblioteca de la Llagosta celebrarà avui la Revetlla de Sant Jordi, que és una iniciativa que impulsa per cinquè any el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. La jornada tindrà lloc a la sala infantil de la Biblioteca a partir de les 18.30 h.

En primer lloc, es lliuraran els premis del Concurs de punts de llibre de Sant Jordi, que enguany va comptar amb un total de 730 punts de llibre. A la primera categoria, per a alumnes de primer i segon de Primària, la guanyadora ha estat Yaiza García, de 7 anys i de l’Escola Joan Maragall; a la segona, de tercer i quart de Primària, Marcos Castaño, de 9 anys i de l’Escola Joan Maragall; a la tercera, de cinquè i sisè de Primària, Pol López, d’11 anys i de l’Escola Sagrada Família; a la quarta, de primer i segon d’ESO, Paula Pozo, de 13 anys i de l’Institut Marina; i a la cinquena categoria, de tercer i quart d’ESO, Piero Paolo Espejo, de 16 anys i de l’Institut Marina.

En acabar, la Biblioteca oferirà una edició especial de l’Hora del conte, a càrrec de Puri Ortega. A més, demà dissabte, a les 12 h, el taller infantil dirigit per Eva Hernández servirà per fer un punt de llibre d’una rosa.

D’altra banda, l’Escola Gilpe farà aquesta tarda, a les 17.30 hores, a la plaça d’Antoni Baqué una lectura de llibres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies