Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

Diumenge, tindrà lloc la 41a edició de la Ballada de Gitanes de la Llagosta

El Grup de Ball de Gitanes de la Llagosta celebrarà diumenge la 41a Ballada de Gitanes. L’activitat tindrà lloc a l’avinguda de l’Onze de Setembre a partir de les 11.15 h i coincidirà amb la diada de Sant Jordi.

A la Ballada de la Llagosta participaran les colles de Canovelles, Llinars del Vallès, Castellar del Vallès, Parets del Vallès i la Llagosta. La música anirà a càrrec de la Formació Musical de Cerdanyola, com en edicions anteriors. “És una activitat del tot consolidada que intentem fer sempre al voltant del dia de Sant Jordi. Enguany, ha coincidit i estem molt satisfets”, explica la tresorera i membre del Grup de Ball de Gitanes, Laura Martín.

En cas de pluja, l’acte es traslladaria al Complex Esportiu Municipal El Turó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies