Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

La Llagosta participarà el 13 de maig en la jornada de neteja d’espais fluvials

L’Ajuntament de la Llagosta se suma un any més al Fem dissabte! Jornada de neteja d’espais fluvials, que es portarà a terme a tot Catalunya. L’activitat, que es farà el 13 de maig i és oberta a la participació de tota la població, consistirà en la neteja de la llera de la riera Seca.

Fem dissabte! pretén netejar i condicionar els entorns naturals en els quals s’actua. A més, es vol fomentar la consciència ciutadana respecte a la conservació dels rius i els entorns fluvials. Les persones voluntàries que vulguin participar en la neteja de la riera Seca s’han d’inscriure a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o al web municipal,  www.llagosta.cat.

Els participants es trobaran el 13 de maig a les 9.30 hores a la plaça d’Antoni Baqué. Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats. Cal portar roba i calçat còmodes i guants protectors.

Publicitat

Publicitat

Més notícies