La Llagosta participarà el 13 de maig en la jornada de neteja d’espais fluvials

0
92

L’Ajuntament de la Llagosta se suma un any més al Fem dissabte! Jornada de neteja d’espais fluvials, que es portarà a terme a tot Catalunya. L’activitat, que es farà el 13 de maig i és oberta a la participació de tota la població, consistirà en la neteja de la llera de la riera Seca.

Fem dissabte! pretén netejar i condicionar els entorns naturals en els quals s’actua. A més, es vol fomentar la consciència ciutadana respecte a la conservació dels rius i els entorns fluvials. Les persones voluntàries que vulguin participar en la neteja de la riera Seca s’han d’inscriure a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o al web municipal,  www.llagosta.cat.

Els participants es trobaran el 13 de maig a les 9.30 hores a la plaça d’Antoni Baqué. Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats. Cal portar roba i calçat còmodes i guants protectors.

Publicitat