Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Convocat el 34è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta

La Casa de Andalucía ja ha publicat les bases del 34è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta. Les preliminars del certamen se celebraran els dissabtes 6, 13, 20 i 27 de maig. La Casa de Andalucía ha decidit que el concurs d’aquest any estigui dedicat a José Sánchez, que porta 30 anys sent membre del jurat.

Els cantaors i cantaores que hi vulguin participar tenen fins al 30 d’abril per inscriure’s. Les persones interessades poden posar-se en contacte amb l’entitat, situada al Centre Cultural de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons. Els organitzadors preveuen que hi hagi una vintena d’artistes competint.

El concurs mantindrà els mateixos premis que l’any passat. A més dels tres primers classificats i l’accèssit a un quart, els organitzadors han establert un cinquè premi. El guardons estan dotats amb 1.000 euros per a l’artista guanyador; 600 per al segon; 400 per al tercer i 200 per al quart i per al cinquè classificat.

Les preliminars es disputaran els dissabtes del mes de maig a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida. El dia 3 de juny, la Casa de Andalucía farà una pausa, ja que coincideix amb la celebració del Rocío. Així, la final i el lliurament de premis es realitzarà el 10 de juny al Centre Cultural de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons.

Publicitat

Publicitat

Més notícies