Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Comencen les obres per millorar la seguretat viària a la rotonda de la riera Seca

L’Ajuntament ha iniciat les obres d’instal·lació d’enllumenat públic al carrer de la Riera Seca i de millora de l’accés al camí de Can Donadéu. El projecte contempla també la millora de la rotonda situada al carrer de la Riera Seca al costat del Pavelló Antonio García Robledo, que dona accés a la carretera C-17. Amb aquesta obra es vol millorar la seguretat viària en un dels punts negres del nostre municipi i facilitar l’accés de vianants al camí de Can Donadéu, que porta al cementiri i a l’aparcament de camions, entre altres indrets, construint voreres.

El pressupost és de 198.580 euros, que seran aportats per la Diputació de Barcelona. L’obra, amb un termini d’execució de tres mesos, està sent executada per l’empresa Coynsa-2000 SL.

El projecte ha estat redactat pels Serveis Tècnics Municipals i contempla, entre altres actuacions, posar punts de llum de tecnologia led des del Pavelló Antonio García Robledo fins a l’aparcament de camions, construir una nova rotonda més segura amb la millora del peralt i instal·lar més senyalització viària. També es perllongarà la vorera del costat del Pavelló fins connectar amb la que hi ha sota el pont i s’hi habilitarà un pas de vianants. En aquest punt, també s’eixamplarà la vorera uns 30 centímetres.

“L’objectiu és millorar la seguretat tant dels vehicles com dels vianants”, ha remarcat el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de la Llagosta, Raúl Valero.

Publicitat

Publicitat

Més notícies