Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Set autors i autores de la Llagosta són protagonistes d’una taula rodona a Can Pelegrí

Un dels moments de la trobada amb autors i autores llagostencs.

Mayte Bonilla, Feli García, Ana Gil, Paquita Pedrós, Feli Ramos, José Ramón Vera i Samuel Ramos, autors i autores llagostencs, han celebrat avui una taula rodona a Can Pelegrí. La trobada ha estat organitzada per la Biblioteca de la Llagosta amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi.

Durant la sessió, els escriptors i escriptores locals han parlat dels seus llibres i de l’ofici d’escriure. Tanmateix, han pogut intercanviar impressions amb diversos lectors, que han pogut preguntar als autors i autores llagostencs sobre els diferents treballs que han publicat i els seus propers llibres.

Aquesta activitat es repetirà demà dijous a les 18.30 h al Centre de Formació de Persones Adultes de la Llagosta i divendres a partir de les 11.30 h a la Biblioteca i amb l’alumnat del Centre de Secundària Balmes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies