Dijous, 09 febrer 2023
7.6 C
La Llagosta

La Biblioteca celebra Sant Jordi amb diverses trobades amb autors i autores de la nostra localitat

Amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi, el proper diumenge, dia 23 d’abril, la Biblioteca de la Llagosta organitza una taula rodona amb autors i autores locals. L’activitat es desenvoluparà avui a partir de les 18 h a Can Pelegrí.

Diversos autors i autores llagostencs parlaran de les obres que han publicat, dels seus projectes i d’altres aspectes al voltant del fet d’escriure. La trobada d’escriptors i escriptores de la Llagosta, organitzada per la Biblioteca, comptarà amb la presència de Mayte Bonilla, Feli García, Ana Gil, Paquita Pedrós, Feli Ramos i José Ramón Vera.

Aquesta activitat es repetirà demà dijous a les 18.30 h al Centre de Formació de Persones Adultes de la Llagosta i divendres a partir de les 11.30 h a la Biblioteca amb l’alumnat del Centre de Secundària Balmes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies