La Biblioteca celebra Sant Jordi amb diverses trobades amb autors i autores de la nostra localitat

0
91

Amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi, el proper diumenge, dia 23 d’abril, la Biblioteca de la Llagosta organitza una taula rodona amb autors i autores locals. L’activitat es desenvoluparà avui a partir de les 18 h a Can Pelegrí.

Diversos autors i autores llagostencs parlaran de les obres que han publicat, dels seus projectes i d’altres aspectes al voltant del fet d’escriure. La trobada d’escriptors i escriptores de la Llagosta, organitzada per la Biblioteca, comptarà amb la presència de Mayte Bonilla, Feli García, Ana Gil, Paquita Pedrós, Feli Ramos i José Ramón Vera.

Aquesta activitat es repetirà demà dijous a les 18.30 h al Centre de Formació de Persones Adultes de la Llagosta i divendres a partir de les 11.30 h a la Biblioteca amb l’alumnat del Centre de Secundària Balmes.

Publicitat