Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

Antonio García, campió de la Lliga Asobal amb el FC Barcelona Lassa

Fotografia de Víctor Salgado (FCB).

El llagostenc Antonio García Robledo es va proclamar ahir campió de la Lliga Asobal amb el Futbol Club Barcelona Lassa. L’equip blaugrana necessitava només un punt per assegurar-se el títol en el partit que va disputar a casa contra el Bidasoa, però va aconseguir una nova victòria brillant (39-25). És la setena Lliga Asobal seguida per al Barça i la primera per a Antonio García, que ni amb el BM Granollers ni amb l’Ademar de Lleó va poder guanyar aquest títol. L’esportista de la nostra localitat sí que va obtenir la Lliga francesa amb el PSG el 2013.

El Barça Lassa va guanyar ahir el títol a falta de quatre jornades per al final de la competició. Antonio García va marcar ahir quatre gols.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies