Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

El Joventut Handbol torna de la localitat soriana d’Ágreda amb un campionat i un subcampionat

El conjunt infantil femení del Joventut Handbol s’ha proclamat campió del torneig Villa de Ágreda. Les cadets del club han quedat subcampiones de la competició, que es va celebrar des de dijous fins diumenge a la localitat soriana d’Ágreda.

L’equip infantil va obtenir el campionat en imposar-se a la final al Balonmano Lizarreria de Navarra per 19 a 14. La llagostenca Ariadna Muñoz va ser escollida com la millor jugadora del torneig en la seva categoria. Pel que fa al cadet, va perdre a la final contra el Malkaitz, també de Navarra, per 20 a 18 en un partit molt disputat. Les llagostenques van notar l’esforç físic i algunes molèsties.

El director esportiu del club llagostenc, Xavier Canalejas, ha dit que “ha estat una experiència nova per a les famílies i per a les jugadores i, a més, a nivell esportiu, ha anat molt bé, perquè obtenir un campionat i un subcampionat en un torneig d’aquest prestigi és per estar prou satisfet de l’actuació que hem tingut”. El Joventut Handbol la Llagosta, juntament amb l’Handbol Laietà Argentona, han estat els únics equips catalans en aquest campionat d’handbol base, que arribava a la seva tretzena edició. En total, han participat 17 clubs d’arreu d’Espanya en les categories infantil, cadet i juvenil, tant masculines com femenines.

Publicitat

Publicitat

Més notícies