Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

Can Pelegrí acull aquesta tarda una xerrada sobre la feina de monitor de lleure

El Servei d’Informació Juvenil de la Llagosta farà aquesta tarda una xerrada per a aquelles persones interessades a treballar com a monitores de lleure. L’activitat es desenvoluparà a partir de les 18 hores a Can Pelegrí.

La xerrada està adreçada a joves a partir de 18 anys que vulguin conèixer en què consisteix la feina de monitor de lleure i saber quins són els requisits, habilitats i competències que requereix el mercat de treball.

La xerrada anirà a càrrec del Servei de Treball de l’Oficina Jove del Vallès Oriental. Les persones interessades cal que facin una inscripció prèvia trucant al departament de Joventut de l’Ajuntament de la Llagosta, al telèfon 93 560 39 11.

Publicitat

Publicitat

Més notícies