Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Un veí de la Llagosta mor a Caldes de Montbui en caure per un barranc

Un veí de la Llagosta, de 73 anys, va ser trobat mort ahir al vespre a Caldes de Montbui després de caure per un barranc. Els Mossos d’Esquadra van trobar el cadàver a la zona de les Cremades, prop de la zona esportiva de Caldes de Montbui.

L’home portava desaparegut des de diumenge al migdia. Sembla ser que estava allotjat al balneari Termes Victòria passant uns dies de vacances durant aquesta Setmana Santa.

L’home havia sortit diumenge al matí a fer una passejada i buscar espàrrecs, però no va tornar quan ho tenia previst. En el dispositiu de recerca, que es va activar el mateix diumenge a les tres de la tarda, van participar també dos helicòpters, unitats canines dels Mossos d’Esquadra, patrulles dels Agents Rurals i fins a set dotacions dels Bombers de la Generalitat i dels bombers voluntaris de Caldes.

La policia investiga ara les causes de la mort del veí de la Llagosta, que va ser trobat pocs minuts després de les vuit del vespre d’ahir al fons d’un barranc a les rodalies de la zona esportiva de les Cremades, a Caldes de Montbui.

Publicitat

Publicitat

Més notícies