Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

L’Escola de Música de la Llagosta ha fet dos concerts a Navarra

L’Escola Municipal de Música de la Llagosta va viatjar el cap de setmana a Navarra. L’alumnat del centre ha fet dos concerts, un a Aranguren i l’altre convidats per l’escola municipal de música Juan Francés de Iribarren de Sangüesa. Aquesta darrera escola ja va fer una estada a la Llagosta el curs passat.

Els infants d’Instrument per Projectes van sortir dissabte cap a Pamplona, on van fer una visita cultural. A la tarda, es van traslladar fins a la localitat d’Aranguren, on van actuar al costat de l’Orquesta de la Escuela Lino Otano del Valle de Aranguren.

Els músics llagostencs es van allotjar a les cases dels alumnes de l’escola de Sangüesa. Al migdia de diumenge, les dues escoles van protagonitzar sengles concerts. La de la nostra localitat va posar en escena “Music Star Animals”. La trobada musical va acabar amb un dinar de germanor.

L’escola municipal de música Juan Francés de Iribarren de Sangüesa va visitar la Llagosta ara fa un any, però la primera estada a la nostra localitat la va fer el curs 2013-2014. Ara, l’Escola Municipal de Música de la nostra localitat ha tornat aquestes visites.

Publicitat

Publicitat

Més notícies