Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Empat del sènior masculí i victòria del sènior femení del Joventut Handbol

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va empatar el cap de setmana passat a casa a 24 gols contra el Poblenou B. El partit va ser molt igualat. Al descans, els de Xavi Canalejas perdien 10 a 12.

A falta de dues jornades per acabar la lliga, els llagostencs són desens amb 19 punts i encara no tenen la permanència assegurada. El proper partit el disputaran el 23 d’abril a la pista del Ràpid de Cornellà, que és vuitè amb 24 punts.

Per la seva part, en partit de la Copa Federació, el sènior femení va derrotar el Montgrí per 28 a 20. Les de la nostra localitat es mantenen en primera posició amb cinc punts i el seu proper rival serà el Guissona, que és el cuer i que encara no ha puntuat.

D’altra banda, tres jugadores del Joventut Handbol, Ester, Idoia i Lucía, han estat convocades per la Federació Catalana d’Handbol per participar en una jornada de tecnificació infantil femenina que tindrà lloc el 23 d’abril a Montmeló.

Publicitat

Publicitat

Més notícies