Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

La doctora Martínez, del CAP de la Llagosta, premiada amb una beca d’investigació

La doctora Alba Martínez Escudé, del Centre d’Atenció Primària de la Llagosta, ha estat guardonada en el marc dels premis atorgats per l’Institut Universitari d’Investigació en Atenció Primària (IDIAP) Jordi Gol i l’Institut Català de la Salut (ICS). La doctora Martínez ha obtingut la primera beca predoctoral per a joves investigadores i investigadors d’atenció primària.

El treball presentat i premiat portava per nom Funció tiroïdal, fetge gras no alcohòlic i aterosclerosi subclínica, factors associats? Aquest ha estat un dels onze reconeixements que cada any atorga l’IDIAP Jordi Gol. Els promotors dels ajuts han instaurat aquest any per primera vegada la beca predoctoral per a joves investigadores i investigadors d’atenció primària que hagin finalitzat la formació sanitària especialitzada.

L’objectiu de l’Institut és impulsar i incrementar la recerca de qualitat en l”àmbit de l’atenció primària, així com també generar nous coneixements i poder traslladar-los a la pràctica clínica diària en benefici de la salut de les persones.

El lliurament dels premis es va fer el 30 de març a l’IDIAP Jordi Gol, a Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies