Diumenge, 01 octubre 2023
23.3 C
La Llagosta

Fernando Chamorro i Carme Ballesteros guanyen la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta

Fernando Chamorro i Carme Ballesteros han estat els guanyadors de la 30a edició de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta, que s’ha disputat avui. La prova, organitzada enguany per l’Ajuntament, ha comptat amb més de mig miler de participants, que han estrenat el nou circuit de 10 i 5 quilòmetres. Consulta els resultats de la cursa.

En 10 quilòmetres, Chamorro (Los martes con Dios), de 42 anys i de Terrassa, s’ha imposat amb un temps de 33 minuts i 20 segons. L’atleta ha marxat en solitari a partir del quilòmetre 8 i ha creuat la línia d’arribada amb 20 segons de marge amb el segon, Albert Reixach (CA Olot). El tercer masculí ha estat Alberto Gutiérrez (Rios Running les Franqueses) amb 34 minuts i 1 segon.

En categoria femenina, Ballesteros (Domingo Catalán), de 49 anys i de Terrassa, ha guanyat amb força superioritat. L’atleta, que ja havia guanyat una edició anterior a la Llagosta, s’ha imposat amb un temps de 41 minuts i 42 segons. El podi s’ha completat amb el segon lloc de María García amb 42 minuts i 25 segons i María de los Ángeles García (CN Caldes) amb 42 minuts i 58 segons.

Esteve Olivé creua la meta corrent descalç.

Pel que fa a la nova categoria de 5 quilòmetres, els guanyadors han estat Esteve Olivé (Triatló Montornès) i Montserrat Garceso (CA Palau). Olivé, de Parets, ha disputat els cinc quilòmetres de la cursa corrent descalç, amb un temps de 16 minuts i 18 segons; mentre que Garceso, ha guanyat amb 22 minuts i 53 segons.

A les proves de les minicurses, que s’han disputat abans de la de 5 i 10 quilòmetres, han pres part més d’un centenar de participants.

Guanyadors locals

En la categoria local, els guanyadors dels 10 quilòmetres han estat Carlos Alba (Spiridon Team Vilassar) amb un temps de 38 minuts i 22 segons i Carmen López (Fondistes la Llagosta) amb 55 minuts i 29 segons. En 5 km, han vençut Lluís Tort amb 17 minuts i 4 segons i Verónica Humanes amb 25 minuts i 37 segons.

 

Un moment anterior al tret de sortida.

L’Ajuntament ha assumit aquest any l’organització de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta després de 13 anys fent-la el Club Esportiu Fondistes la Llagosta. Per a aquesta trentena edició, l’Ajuntament va decidir estrenar un nou circuit de cinc quilòmetres, que permetia fer una cursa de cinc quilòmetres i continuar la de 10 quilòmetres, fent dues voltes. “Ens vam arriscar en fer una cursa de cinc quilòmetres i creiem que ha sortit molt bé. Estem molt contents perquè el nou circuit ha agradat molt i, a més, és més ràpid que l’anterior”, ha remarcat el regidor d’Esports, Jordi Jiménez, que ha confirmat que, per a la propera edició, es mantindran les dues distàncies.

Per la seva part, l’alcalde, Óscar Sierra, ha remarcat la implicació “de moltes entitats per poder organitzar la cursa l’Ajuntament” i ha valorat positivament veure “els carrers de la Llagosta plens, amb moltes persones animant els atletes”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies