Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Eixample – CD la Concòrdia
El CD la Concòrdia ocupa el quart lloc per la cua al grup 2 de la Segona Divisió amb 20 punts. L’equip d’Iván Beas visitarà demà dissabte la pista de l’Eixample, que és cinquè amb 41 punts.

CD la Concòrdia B – Cardedeu
El segon equip del CD la Concòrdia, que és sisè al grup 1 de la Segona Catalana amb 31 punts, rebrà demà dissabte el Cardedeu, que és setè amb els mateixos punts que les llagostenques. El compromís tindrà lloc al CEM El Turó a les 15.45 h.

FUTBOL
CE la Llagosta – Athletic Rubí
El primer equip del CE la Llagosta ocupa el quart lloc al grup 8 de la Quarta Catalana amb 46 punts. L’equip d’Humberto Velasco jugarà diumenge a casa contra el líder, l’Athletic Rubí, que suma 59 punts. La Llagosta encara té opcions matemàtiques per lluitar per l’ascens. El duel contra el líder serà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les  13 h.

Viejas Glorias – Palautordera
El Viejas Glorias ocupa el tercer lloc a la Cinquena Divisió amb 56 punts i un partit pendent. Demà dissabte, l’equip jugarà a casa (17 h) contra el Palautordera, onzè amb 30 punts.

HANDBOL
Joventut Handbol – Poblenou B
El sènior masculí del Joventut Handbol segueix lluitant per sortir de la zona de descens. Els de Xavier Canalejas ocupen l’onzè lloc al grup A de la Segona Catalana amb 18 punts. Demà dissabte, a les 19.30 h, el conjunt llagostenc rebrà al Pavelló Antonio García Robledo el Poblenou B, que és vuitè amb 23 punts.

Berga – Vallag
El sènior del Vallag, amb la promoció d’ascens assegurada, aspira a entrar a una de les tres places d’ascens directe. El conjunt de Pedro Iglesias és cinquè al grup A de la Tercera Catalana amb 32 punts. El proper partit de l’equip llagostenc serà diumenge a la pista del Berga, que és penúltim amb 14 punts.

Joventut Handbol femení – Montgrí
El sènior femení del Joventut Handbol lidera el grup D amb 3 punts, els mateixos que el segon, el Cerdanyola. L’equip llagostenc rebrà diumenge a les 19 h al Pavelló Antonio García Robledo el Montgrí, que és tercer amb 2 punts.

ATLETISME
Cursa Popular Els 10 de la Llagosta
La Llagosta acollirà diumenge la 30a edició de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta, organitzada per l’Ajuntament. La sortida tindrà lloc a partir de les 10 h al carrer de l’Estació. Les minicurses començaran a les 9.15 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies