Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

Dos detinguts a la Llagosta per intent de robatori en habitatge

La Policia Local de la Llagosta ha detingut dos homes, de 35 i 40 anys, acusats d’un robatori amb força amb grau de temptativa. Els fets van passar dimecres a les 10.30 hores, es va rebre a la prefectura de la Policia Local una trucada d’una veïna del carrer de Carmen Amaya alertant d’un possible cas de robatori.

La veïna va explicar que havia sentit sorolls al replà de l’escala del seu bloc de pisos i que, en intentar esbrinar què passava mirant per l’espiell de la porta del seu pis, s’havia adonat que no podia veure. Sembla ser que els detinguts havien posat algun tipus de crema o líquid a l’espiell de la porta. Es dona el fet que no és la primera vegada que aquest tipus d’acció, tapar els espiells de les portes dels pisos, s’ha produït a la zona del carrer de Carmen Amaya.

Quan la patrulla dels agents de la Policia Local va accedir a l’escala del bloc de pisos va sorprendre els dos detinguts i els va decomissar estris i eines que habitualment s’utilitzen per forçar panys i portes en casos de robatori a habitatges.

Els dos detinguts, sense domicili conegut, van ser lliurats per la Policia Local al grup operatiu de delictes contra patrimoni de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Mollet del Vallès per passar posteriorment a disposició judicial.

La Policia Local de la Llagosta ha fet avui una crida a la col·laboració ciutadana per alertar en cas d’observar situacions sospitoses.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies