Divendres, 19 abril 2024
18.4 C

El cadet masculí i l’infantil femení del Joventut Handbol, campions de la segona fase de la Lliga Catalana

El cadet masculí i l’infantil femení del Joventut Handbol la Llagosta han guanyat la segona fase de la Lliga Catalana. Els dos conjunts de la nostra localitat van celebrar el títol el cap de setmana.

El cadet masculí celebra el campionat. Fotografia: Twitter Joventut Handbol.

El cadet masculí va guanyar el campionat després d’imposar-se contra l’OAR Gràcia de Sabadell per 36 a 33, quan encara falta una jornada per acabar la lliga.  L’infantil femení va certificar el campionat en l’última jornada després de guanyar contra el Lleidatana per 22 a 18.

D’altra banda, l’aleví masculí es va proclamar subcampió del Torneig de la Roca el cap de setmana. Els llagostencs van perdre per només un gol en la final contra el Terrassa.