Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

Marina Millán guanya el Campionat de Catalunya juvenil amb el BM Granollers

Marina Millán, asseguda, la primera començant per l’esquerra. Fotografia: Marina Millán.

La llagostenca Marina Millán s’ha proclamat campiona de Catalunya juvenil amb el BM Granollers. La fase final va tenir lloc el cap de setmana passat a Granollers i es va disputar en la modalitat de Final Four.

El BM Granollers, que va acabar al tercer lloc de la fase regular, va imposar-se a les semifinals contra el Sant Quirze per 29 a 26 i, a la final, contra el principal favorit a la victòria, el Sant Vicenç, per 31 a 22. “El Sant Vicenç afrontava la Final Four amb alguna baixa important. Sabíem que seria complicat. La primera part va ser igualada, però, a la segona, vam tirar de físic i banqueta i vam passar per sobre d’elles”, explica Marina Millán.

El proper repte del juvenil femení del BM Granollers, amb Marina Millán, serà lluitar pel Campionat d’Espanya. Abans d’això, necessitarà classificar-se per a la fase final estatal disputant les fases sectorials. “Tindrem rivals més complicats perquè ens vam classificar a la fase regular al tercer lloc, però afrontem els sectors amb molta il·lusió”, diu la llagostenca.

Les fases sectorials del Campionat d’Espanya es disputaran d’aquí a dues setmanes. Encara està per concretar la seu.

Publicitat

Publicitat

Més notícies