Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

L’equip de l’ambulatori de la Llagosta, reconegut com el millor de la comarca

L’equip d’atenció primària de la Llagosta ha estat reconegut com el millor del Vallès Oriental. L’acte de reconeixement al personal de l’ambulatori llagostenc va tenir lloc divendres durant la celebració de la tercera Jornada Benchmarking de l’àrea d’Atenció Primària Metropolitana Nord, que es va fer a Llinars del Vallès.

Aquesta jornada va aplegar 300 professionals dels centres d’atenció primària del Vallès Oriental, del Vallès Occidental i de la zona del Barcelonès Nord-Maresme. L’esdeveniment va servir per treballar i reflexionar sobre participació ciutadana i sobre lideratges d’equips professionals i també es va parlar de la sobrediagnosi.

Durant la trobada, es van escollir els millors equips d’atenció primària del 2016 de cada zona. A més de la Llagosta, al Vallès Oriental, van ser distingits els equips d’atenció primària de La Serra, de Sabadell, al Vallès Occidental, i el de Vilassar de Mar, al Barcelonès Nord-Maresme.

Publicitat

Publicitat

Més notícies