Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

VIP’s ha fet la cloenda del tercer taller d’iniciació a la música electrònica

Foto: Associació de DJ’s VIPS.

La tercera edició del taller d’iniciació a la música electrònica i la tècnica de discjòquei, que ha organitzat l’associació de DJ’s VIP’S la Llagosta, va finalitzar divendres. Una desena de persones han participat a les classes d’aquest curs, que s’ha desenvolupat els divendres del mes de març al Centre Cultural de la Llagosta.

El president de l’associació de DJ’s VIP’S, José Molina, s’ha mostrat molt satisfet del desenvolupament de la tercera edició del taller d’iniciació a la música electrònica i la tècnica de discjòquei. “Ha estat una de les edicions més profitoses, hem omplert totes les places amb alumnes de 12 a més de 40 anys”, ha manifestat Molina.

Durant el curs, s’han fet classes teòriques i pràctiques en cabines domèstiques i professionals. Enguany, el taller col·labora amb la Fundació Josep Carreras. Al taller han participat persones d’un ampli ventall d’edats. José Molina ha explicat que hi haurà una quarta edició d’aquesta activitat, ja que “el curs s’està convertint en una cosa que ens omple molt i la gent ho està gaudint”. La darrera sessió va consistir en una sessió de música electrònica en la qual van participar tots els alumnes del curs.

Publicitat

Publicitat

Més notícies