Dimecres, 21 febrer 2024
13.8 C
La Llagosta

La Colla Gegantera dona a conèixer les persones guanyadores del concurs d’Instagram

Les tres imatges guanyadores. Facebook de la Colla Gegantera de la Llagosta.

Sergio Fernández, Manoli Herencia i Eva Sánchez han estat els guanyadors del concurs fotogràfic d’Instagram organitzat per la Colla Gegantera de la Llagosta. El concurs es va dur a terme durant la vuitena Trobada Gegantera de la Llagosta, que va tenir lloc el diumenge 26 de març. El lliurament de premis es va fer ahir a la tarda.

Un total de catorze persones van participar al concurs d’Instagram de la Colla Gegantera. Amb l’etiqueta #lallagostaésgegant17 es van penjar 33 fotos. Divendres, el jurat del concurs es va reunir per valorar els treballs i emetre el veredicte.

La Colla Gegantera de la Llagosta va fer ahir al Centre Cultural el lliurament de premis als tres guanyadors del concurs. Els guardonats van rebre diferents vals de regal i de descompte dels comerços col·laboradors de la trobada gegantera. A l’acte va assistir l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra.

Pablo Martín, president de la Colla Gegantera, s’ha mostrat avui molt satisfet de la participació que enguany ha tingut el concurs fotogràfic d’Instagram de la vuitena trobada de gegants de la Llagosta. Martín ha recordat que “el jurat del concurs no formava part de l’entitat, eren persones externes i, segons ens han dit, les fotografies presentades estaven molt bé”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies