Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

El CE la Llagosta guanya abans de rebre la visita del líder

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va guanyar la jornada passada per 2 a 0 l’Escola de Futbol Base de Ripollet amb gols de Domingo Romero i Lucas García. Els llagostencs venien de perdre dos partits seguits.

La Llagosta jugarà diumenge a casa contra el líder, l’Athletic Rubí. A falta de sis jornades per acabar la Lliga, els de la nostra localitat són quarts amb 43 punts. L’Athletic Rubí suma 56 punts; el segon és el Lliçà d’Amunt amb 50 i el tercer, el Can Mas de Ripollet, amb 48.

L’equip que entrena Humberto Velasco encara té opcions matemàtiques de lluitar per l’ascens, però les dues derrotes seguides en un moment important de la temporada li ha fet molt de mal. Diumenge, davant del líder, està obligat a guanyar perquè el Lliçà d’Amunt té un partit molt fàcil a casa contra el Sentmenat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies