Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

El sènior masculí del Joventut Handbol perd amb la Salle Bonanova (23-29)

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta es jugarà la permanència a la Segona Catalana en les tres jornades que falten per acabar la Lliga. Els de Xavi Canalejas han millorat molt en la segona volta del campionat, però encara no han pogut salvar-se de forma matemàtica.

La jornada passada, el Joventut Handbol va caure a casa per 23 a 29 contra la Salle Bonanova. Així, ara ocupa l’onzena posició al grup A de la Segona Catalana amb 18 punts, empatat amb el desè i a només un punt del novè. El proper cap de setmana, tornarà a jugar a casa, en aquest cas contra el Poblenou B, que és el vuitè classificat amb 23 punts.

D’altra banda, el sènior femení del Joventut Handbol va empatar la jornada passada a 23 gols a la pista del Cerdanyola. L’equip de la nostra localitat lidera el grup D de la Copa Federació amb tres punts, empatat amb el Cerdanyola. El Montgrí, que serà el seu proper rival, és tercer amb dos punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies