Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament convoca dues places temporals de Policia Local

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert una convocatòria urgent per cobrir dues places temporals d’agent de Policia Local. Les instàncies es poden presentar des de demà i fins al 24 d’abril a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, a l’edifici del Consistori, en horari de dilluns a divendres al matí, de dos quarts de nou a dues, i dimarts i dijous a la tarda, de quatre a vuit.

La durada del contracte és de tres mesos, del juliol al setembre d’aquest any. La titulació mínima exigida per accedir a aquests llocs de treball és el Graduat en Educació Secundària Obligatòria, Tècnic Auxiliar o una titulació equivalent. Els interessats han de tenir la nacionalitat espanyola i entre 18 i 40 anys. L’alçada mínima requerida per a les dones és d’un metre seixanta centímetres i per als homes, d’un metre setanta. Cal estar en possessió del permís de conduir B i A1 i no tenir causes penals sense extingir i no haver estat declarat en rebel·lia.

Les bases es poden recollir a l’Ajuntament de la Llagosta o es poden consultar al web municipal, www.llagosta.cat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies