L’Ajuntament convoca dues places temporals de Policia Local

0
120

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert una convocatòria urgent per cobrir dues places temporals d’agent de Policia Local. Les instàncies es poden presentar des de demà i fins al 24 d’abril a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, a l’edifici del Consistori, en horari de dilluns a divendres al matí, de dos quarts de nou a dues, i dimarts i dijous a la tarda, de quatre a vuit.

La durada del contracte és de tres mesos, del juliol al setembre d’aquest any. La titulació mínima exigida per accedir a aquests llocs de treball és el Graduat en Educació Secundària Obligatòria, Tècnic Auxiliar o una titulació equivalent. Els interessats han de tenir la nacionalitat espanyola i entre 18 i 40 anys. L’alçada mínima requerida per a les dones és d’un metre seixanta centímetres i per als homes, d’un metre setanta. Cal estar en possessió del permís de conduir B i A1 i no tenir causes penals sense extingir i no haver estat declarat en rebel·lia.

Les bases es poden recollir a l’Ajuntament de la Llagosta o es poden consultar al web municipal, www.llagosta.cat.

Publicitat