Dilluns, 02 octubre 2023
20.4 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Rubí B – CD la Concòrdia B
El segon equip del CD la Concòrdia, que és cinquè al grup 1 de la Segona Catalana amb 31 punts, visitarà demà dissabte el líder, el Rubí B, que suma 45 punts i que ve de guanyar 0 a 5 contra l’Escola Pia Sabadell.

El sènior A del CD la Concòrdia té jornada de descans per l’eliminació del Faycan, amb qui hauria de jugar aquest cap de setmana; mentre que, per als dos sèniors del FS Unión Llagostense, la competició s’ha aturat fins a finals d’abril.

FUTBOL
CE la Llagosta – EFB Ripollet
El primer equip del CE la Llagosta ocupa el quart lloc al grup 8 de la Quarta Catalana amb 43 punts i està a tretze del líder, l’Athletic Rubí; a 7 del segon, el Lliçà d’Amunt; i a 5 del tercer, el Can Mas Ripollet. Diumenge, a les 12.30 h, rebrà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert l’EFB Ripollet, que és dotzè amb 18 punts.

Soviets Cànoves – Viejas Glorias
El Viejas Glorias ocupa el tercer lloc a la Cinquena Divisió amb 56 punts i està a 11 del líder, el Mataronesa. Demà dissabte, l’equip jugarà a domicili contra el Soviets Cànoves, que ocupa el novè lloc amb 32 punts.

HANDBOL
Joventut Handbol – La Salle Bonanova Atlètic
El sènior masculí del Joventut Handbol és onzè al grup A de la Segona Catalana amb 18 punts. Demà dissabte, a les 19.15 h, el conjunt llagostenc rebrà al Pavelló Antonio García Robledo la Salle Bonanova Atlètic, que és tercer amb 27 punts.

Vallag – Montgrí
El sènior del Vallag és cinquè al grup A de la Tercera Catalana amb 30 punts, a cinc del líder, el Sant Martí Adrianenc C. El proper partit de l’equip llagostenc serà contra el Montgrí, vuitè classificat amb 21 punts. El duel tindrà lloc demà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 16 h.

Cerdanyola – Joventut Handbol femení
El sènior femení del Joventut Handbol lidera el grup D amb 2 punts, els mateixos que el segon, el Cerdanyola. Precisament, l’equip del Vallès Occidental serà el proper rival de les llagostenques a domicili i el duel tindrà lloc diumenge.

JUDO
Campionat d’Espanya
El tàndem format per Sergi Pons i Juan Carlos Cerrudo, del Club Judo-Karate la Llagosta, participarà el cap de setmana en el Campionat d’Espanya de katas en parella. L’estatal tindrà lloc a la localitat d’Olivença, a Badajoz, i la parella llagostenca té l’experiència del 6è lloc del campionat de l’any passat.

PATINATGE ARTÍSTIC
Tretze membres del Club Patí la Llagosta participaran diumenge en la prova per pujar un nou nivell d’iniciació. La competició serà a Manresa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies