Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

Avui han començat les Jornades Esportives Escolars del curs 2016-2017

Avui han començat les Jornades Esportives Escolars del curs 2016-2017 organitzades per l’Ajuntament de la Llagosta. L’alumnat de quart de Primària dels centres educatius de la nostra localitat han estat els primers a gaudir d’un matí de jocs esportius i lúdics al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert i al Pavelló Antonio García Robledo.

Els infants han pogut practicar activitats com l’hoquei herba, l’handbol, el corfbol, el bàsquet o jocs com el mata conills, l’agafa cues o el pitxi. Escolars de Les Planes, el Joan Maragall, la Safa i la Gilpe han estat acompanyats pels monitors i monitores del Consell Municipal de l’Esport Escolar. Una de les professores de l’Escola Les Planes, Mireia Vila, considera molt positives aquestes jornades i ha indicat que “els infants s’ho passen molt bé i es crea molt bon ambient entre ells, és una molt bona iniciativa”.

Des de fa anys, l’Ajuntament ofereix a totes les escoles de la Llagosta la possibilitat de participar en aquestes jornades pensades per promoure l’activitat física, donar a conèixer diverses modalitats esportives i afavorir la relació entre infants de diferents escoles. El regidor d’Esports, Jordi Jiménez ha explicat que “l’objectiu és apropar als infants diferents disciplines esportives diferents al futbol, a més de promoure la interrelació entre els escolars dels diferents centres”.

La d’avui ha estat la primera sessió de les Jornades Esportives d’aquest curs. A més de l’alumnat de quart que ha pres part aquest matí, el 12 de maig serà el torn dels de segon;  el dia 9 de juny assistiran els escolars de sisè i el 16 de juny, els infants de P5. Per a Paula de Diego, alumna de la Safa, ha estat una bona experiència, “ho recomanaria a altres companys, perquè és molt guai”. Per la seva part, Naia López, del Joan Maragall, ha dit que “el que més m’ha agradat és el pitxi, perquè xutes i has de córrer més i ens diverteix”.

Els nens i nenes de P5 i segon realitzaran activitats com relleus, circuits d’obstacles i diferents jocs esportius, mentre que els escolars de sisè, a més de les propostes habituals, aquest any viuran l’experiència de fer activitat física en cadira de rodes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies