Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

La Biblioteca rep 730 punts de llibre per al Concurs de Sant Jordi

La Biblioteca de la Llagosta ha rebut un total de 730 punts de llibre per participar en el Concurs de Sant Jordi 2017. Aquest certamen està adreçat a alumnes de Primària i d’ESO i disposa de cinc categories.

Els punts de llibre que participen en el concurs es podran veure a partir d’avui a la Biblioteca durant una exposició que romandrà instal·lada fins al 28 d’abril. A més, avui es reunirà el jurat per valorar els treballs presentats i establir els guanyadors de cada categoria. El jurat del concurs estarà format per representants dels centres educatius, de l’Ajuntament i de la Biblioteca de la Llagosta.

El termini per presentar els punts de llibre va finalitzar el dimecres 22 de març. Per segon any consecutiu, els responsables de la Biblioteca han decidit que la categoria d’ESO tingui dos premis, un per als estudiants de primer i segon d’ESO i l’altre per als de tercer i quart curs. La resta de categories són la dels alumnes de primer i segon de Primària; els de tercer i quart, i els de cinquè i sisè.

Els punts de llibre s’havien de fer amb  paper normal o cartolina blanca, però sense volum. Només es podia lliurar un punt per participant i, tot i que la temàtica és lliure, a les obres presentades predominen els motius relacionats amb la llegenda de Sant Jordi.

Els punts guanyadors de cada categoria s’imprimiran per disposar d’ells a partir de la Diada de Sant Jordi. A més, els punts guanyadors es convertiran en els que farà servir de forma oficial la Biblioteca durant tot l’any 2017. Els autors guanyadors rebran un diploma i un petit lot de llibres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies